Meat4dogs !!

Vanaf januari zal er in hondenschool de Roopoorte ook KVV voeding beschikbaar zijn!

Het hoeft nog weinig uitleg om iemand te overtuigen van de voordelen van dit soort voeding 😉 We geven zelf aan onze honden (en kat) de KVV van DARF, wat een bio kwaliteitslabel draagt. Eigenlijk logisch dat als we dit voor onze eigen honden in stock hebben er vraag kwam van de leden om deze voeding na de les mee naar huis te nemen (ipv de dag erna kilometers te moeten gaan rijden op zoek naar voeding voor je hond). Zo ontstond de vraag en nu hebben we een ietwat grotere vriezer om toch al iets meer in stock te hebben..

Alles van   http://darf.info/nl/content/category/2-darf?id_cms_category=2 is op bestelling , met uitzondering van enkele courante voeren zoals de puppy en de DARF natuur KVV.

 

Wat quasi altijd op stock zit zijn de kilo rollen van de 2de lijn van de DARF producenten : Meat4dogs! Deze rollen zijn qua prijszetting iets voordeliger dan de DARF eenheden en in kilo-rollen wat de verhandelbaarheid ten goede komt, hier kan je kleinere hoeveelheden van meenemen als je ietwat beperkt zit qua vriescapaciteit thuis. Ideaal om na de training enkele rollen mee te nemen om een weekje verder te kunnen tot de volgende lesdag 😉

Iedereen die lessen volgt én voeding koopt heeft een extra korting, ongeacht de hoeveelheden. Je hoeft dus geen 50 rollen te kopen om een voordeliger tarief te bekomen!

 

Meat4Dogs

Meat4dogs is een lijn van DARF uitsluitend in kilo worsten. Alle producten van Meat4dogs zijn komplete voeren volgens het BARF principe. De worsten bestaan voor 50% uit de naamgever van de worst en de naamgever is de calciumbron in de worst. Het product heeft geen eko keurmerk waardoor ook de prijszetting ietwat voordeliger is. Graan- en glutenvrij, geen geur-, kleur-, of smaakstoffen of premix toegevoegd. Bestaat dus uit 100% vlees, bot en orgaan.

Enkele courante smaken op stock: rund, lam, makreel, eend, kalkoen, konijn, all-in one enz..

Prijzen starten al van €3 per rol.

 

Ook nieuw : droogvoer (hondenbrokken dus 😉

Uit de keuken van DARF:

 

VOL Bites

Soms past het niet om diepvries voeding te geven ( op verplaatsing, reis, pension, daguitstap in de zomer enz..) en wil je toch een alternatief voor je KVV geven?

Wij gebruiken de VOL Bites als we eens een rol vergeten ontdooien zijn, of op verplaatsing zitten.. en zelfs als beloning om standaard in je zakken te zitten hebben ;-).

VOL bites, is een koud geperst droogvoer, van Biologische (Eko) kwaliteit. Per kilo bites is 3200 gram ECHT vers vlees verwerkt. Geschikt voor honden vanaf 8 maanden. Jonger: aangepaste puppy brokjes. Het verse vlees wordt door ons (DARF) zelf gedroogd, en direct daarna geperst. Door deze stappen zelf in eigen hand te houden blijven alle gezonde voedingsstoffen in het product behouden en zijn kunstmatige vitamines en mineralen niet nodig. Door het gebruik van verse grondstoffen, biologische kokosolie en krill heeft VOL een lekkere geur, en een houdbaarheid van 1 jaar.

Ecologisch verpakt in doosjes van 900gr, 2500gr of grote zakken van 20kg. ( Zak van 20kg! aan €60, dus qua prijs valt dat echt mee, zeker voor deze kwaliteit voeding!)

U kunt de bites eventueel oplossen in water om zo een soort diner voor de hond te maken. Samenstelling: Rundvlees, lamsvlees, geitenvlees, kippenvlees, kipnekken, runderhart, runderlong, runderpens, runderlever, samen 60%. Gedroogde wortel 15%, gedroogde appel 14%, gierst 5%, krill 2%, kokosolie 2%, brandnetel 1%, bio vitamine en mineralen preparaat 1% en vocht 0,5% BEVAT GEEN GLUTEN

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.