Insights review …

 

IMG_3527

What a night !

Mooie opkomst, leuke sfeer maar vooral veel interactie! Wat uiteindelijk de bedoeling was. Op zo’n avond zitten hondenbaasjes met gelijkaardige issues, vragen en problemen. We hebben geprobeerd om een andere benadering van het lezen van lichaamstaal en de interpretatie van spanningsopbouw te brengen. Niet eenvoudig blijkbaar 😉

Ongewenst of onvoorspelbaar gedrag, een hond die niet functioneert op het hondenterrein of losloopweide.. verschillende stresslevels, angst versus agressie, trigger stacking, hoe leren we denken als een hond ipv als mens,  waarom zetten sommige honden meteen de actie of aanval in? kalmerende signalen, enz..

Maar bovenal: de kleurcodes en de verschillende prikkeldrempels…!  Hoe lossen we al die issues op , hoe geraken we uit oncomfortabele of acuut vervelende situaties met onze hond? Hoe voorkomen we in de eerste plaats al dat we er in verzeild geraken 😉

Hoe breng ik rust in dat koppie ?

 

Een oprechte dank aan de aanwezigen en hopelijk  iedereen direct thuis aan de slag met de opgedane tips en kennis!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.