Speuren aan zee!

zeespeuren volzet

Workshop mantrailing aan zee: 

zaterdag 14 oktober 2017.

voormiddag : 9u tot 13u

of

namiddag :    14u tot 18u

prijs: € 40/hond per team

Net als vorig jaar is dit een unieke kans om met je hond aan de slag te kunnen in de groene rand van Wenduine/De Haan . We werken op een zelfontdekkende en zo natuurlijk mogelijke manier en zetten de speuracties zo op dat hond en baas het ook als zelfbelonend ervaren. Zulke leermomenten blijven het best hangen! . Zeker als we werken op een positieve manier en volgens de GAK9 principes;-)

Eerst werken we in de groene rand achter de duinen als opwarmer en tevens kennismaking met de mogelijkheden van hond en baas. Mogelijks  kan je kort erna al  een spoor in de duinen of strand uitwerken.

Afwisselend leer je sporen uit te lopen, krijg je lijnmanagement tips en kan je aan de slag met je hond. Voor de meer gevorderde speurneuzen kunnen we ‘Urban’, op het strand  of op specifieke problemen werken.

Zeezand en duinen zijn een leuke afwisseling op het bos en de onverharde ondergronden waar we normaal op trainen. Een  mooie kans en tevens uniek leermoment voor hond en baas!

Voor zowel de beginnende als de al wat gevorderde speurteams. Het programma zal steeds individueel afgestemd worden op het niveau van hond en geleider. Om vlot te werken zou je hond alleen moeten kunnen achterblijven (bench, auto of onder toezicht van begeleider) terwijl je observeert of spoor loopt.

 

Adres: juiste locatie volgt na inschrijving (Wenduine/De Haan). Vermeld je niveau, eventuele ervaringen of mogelijke ‘issue’s ‘ waar je wil op werken. Dan houden we er in de opbouw van de lessen zeker rekening mee.

 

Info en inschrijvingen:

http://www.roopoorte.be

hondenschool.de.roopoorte@telenet.be

Wim: 0475/45 55 64

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.