GAK9 Level 1, voor onze Hannoveraan Qt !

 

Hoe mooi kan het zijn om met onze jonge Hannoveraanse Zweethond op een leeftijd van 6 maanden al een Level 1 test met succes af te leggen?

Het ligt vooral aan de kleine meid die een enorme aanleg toont (nestje lang geleden gepland, gekozen op genetische aanleg en dan daar nog es een selectie op gemaakt ook) en via de juiste methode veel input gekregen heeft. Een mix van aangepaste socialisatie/habituatie, de GAK9 methode (motivatie, self rewarding), structuur en ontwikkelingsplan, veel oefenen en een portie geluk? 😉

We gaan de ingeslagen weg verder bewandelen met de berg-op en berg-af momenten erbij. Belangrijkste is dat we nu veel ervaring bijgekregen hebben ivm het opleiden en opstellen van een ‘ontwikkelingsplan’ voor jonge honden! De “do en don’t ” zijn genoteerd voor de nieuwe speurhonden die zich in de toekomst bij ons team willen aansluiten.

Eerst onze meid wat verwennen, nadien gewoon onze visie met plan verder uitwerken, consolideren van onze en haar kennis en samen met de andere level 1 Golden Retriever Noah veel leuke sporen uitwerken !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.