GAK9 Trainer

Toch een beetje fier maar vooral héeeell blij met deze !!

Het is een resultaat van echt veel tijd, moeite, frustratie bij momenten, trainen, buitenlandse stages en veel kennis vergaren geworden.

Eentje van de moeilijkste om te behalen… net zoals het mantrailen zelf, controle afgeven, kijken en lezen wat je hond je aangeeft.. en als een team de zoektocht tot een goed einde brengen.

Vanaf nu dus een officieel erkend GAK9 trainer aan de zijde van ons ” Roopoorte-mantrailingteam”!

Zin om ons team te vervoegen? Een kennismakingsles te volgen? Een demo bij te wonen? Runner leren worden? Deel van onze speurfamilie worden? Of gewoon mee met je hond de natuur in en speuren naar mensen?

Come join our team !!

 

LOgo roopoorte met gak9

 

Een citaat van Jeff Schettler bij de officiële voorstelling als trainer van de GAK9 mantrailing familie:

 

I am proud to announce that the GAK9 European Board of Directors has officially invited Wim De Kinder to the ranks of GAK9 trainers. Wim is our first representative in Belgium and I have had the pleasure of working with him while training in Europe. Wim brings with him a wealth of K9 experience that will be an asset to our company as well as the K9 world. Welcome aboard, Wim! Here is his CV:

Wim De Kinder has been involved with dogs for over 20 years. He has raised, trained and worked with working dogs in various disciplines: mantrailing, detection, obedience, agility and hunting. He has been an instructor since 1995 with numerous certifications and attended scent detection and mantrailing training sessions and seminars in Europe with his Golden Retriever Noah. Currently Qt, his Hanoverian hound, started her mantrailing and detection carreer as well.
He started his own school and behaviour practice in 2011 in Ghent, Belgium witch evolved into the “Roopoorte”, a school specialized on nosework and mantrailing on an old, restored Flemisch farm near Ghent.

After a few years of hard work and a lot of support from other European GAK9 instructors, he is committed to spread the GAK9 training philosophy in Belgium deploying trailing lessons for private citizens and SAR teams.
Eyes on motivation, body language, behaviour, communication and coördination are his trademark !

www.roopoorte.be
+32 475 45 55 64
hondenschool.de.roopoorte@telenet.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.