GAK9 mantrailing seminar !

IMG_9636

 

Even nagenieten van ons eerste Belgische GAK9 seminar met Alis Dobler, een echte aanrader en aanvulling op onze stijl van mantrailen en werken!  Technisch heel sterk, voeten op de grond, lichaamstaal verwerken en heel veel trainen en trailen !

We leerden naar onze hond te kijken via een andere invalshoek, om nog beter, meer en sneller de signalen die onze honden afgeven tijden het trailen te interpreteren en te verwerken. Het gaat zo snel dat we eigenlijk onze manier van denken en processen van de binnenkomende info dringend moeten upgraden! Zoiets vraagt tijd, veel oefenen en kennis van je hond en zijn lichaamstaal;

Snelle info van onze honden vraagt snelle, correcte bewegingen,  interpretaties en lijnmanagement!

We hebben een hele hoop huiswerk en dingen op onze “to do-” list voor ons volgend GAK9 seminar in 2018. Wil je mee genieten van de opgedane kennis en ervaringen? Contacteer ons dan snel om de trainingen aan te vatten. Er komen binnenkort verschillende data van trainingen en  workshops op de 2018 kalender.

We hebben na lang lobbyen, vergaderen en mailen onlangs de schriftelijke toelating gekregen om te trailen op redelijk groot stuk privé terrein nabij Gent, waar we op een rustige manier de bodemovergangen, kruispunten, harde ondergronden en afleidingen kunnen oefenen! We zullen in de toekomst zelfs “scenario’s ” in scène kunnen zetten die het trailen nog dichter bij de realiteit zullen brengen.     Thrilled !!

Nu de kennis om “urban” te werken stilaan binnendruppelt zijn we getriggerd om al onze honden in een “urban” -omgeving aan het werk te zetten!! Zelfs de allerjongsten of nieuwe leden zijn welkom om kennis te maken met “the real thing!”.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.