Vacatures “De Roopoorte”

28754947_2364300306929146_61802627_o

Vacatures

Door de gezapige instroom van nieuwe honden en baasjes en het feit dat we toch kwaliteit willen blijven leveren EN nog wel wat toekomstplannen hebben,  zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste, liefst gediplomeerde instructeurs. We zoeken mensen die mogelijks al ervaring hebben in het les geven, op een positieve manier trainen, constant willen bijleren, een mega-team-spirit en eigen inbreng hebben en bovenal een hoekje missen ;-)!!

Het soort lessen, lestijden, mogelijke/soort vergoeding komen in een eerste gesprek zeker aan bod. We staan met open vizier klaar om je voorstellen te bespreken. Heb je interesse laat het ons dan weten via hondenschool.de.roopoorte@telenet.be.

We bieden vooral kennis, jarenlange ervaring en een lessen met echt leuke hondenteams aan! Het is de bedoeling om je op termijn zelfstandig les te kunnen laten geven aan # groepen en niveau’s gehoorzaamheid. Kruisbestuivingen met het GAK9 mantrailen, detectie, gedragstherapie, puppylessen/socialisatie, body&balance, lessen “on the road” of agility zijn een logisch gevolg natuurlijk.

Heb je geen diploma maar wil je zeker met honden en mensen bezig zijn of heb je wel passie om les te geven? Neem dan zeker contact op zodat we kunnen kijken naar mogelijkheden voor een intern of extern opleidingstraject in functie van jouw en onze toekomstvisie. Soms is het nog een voordeel om nog geen ervaring met het lesgeven te hebben, we laten je dan een tijd meelopen in de lessen en schuiven op jouw tempo al eens een stukje les door..

Met veel hondengroeten,

Wim

(thx Julia voor de foto!)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.