Puppycoach

Puppy !!

Niets is schattiger dan een mini versie van je lievelingshond! Smelten doen we allemaal bij het zien van vrolijke, dartelende pups. Ze evolueren zo snel dat je de leerprocessen amper kan bij houden..

In hondenschool ‘ De Roopoorte’ zien we niets liever dan pups verschijnen natuurlijk, het is zo leuk en zo motiverend om te doen dat we er echt naar uitkijken om samen aan de slag te gaan.

U bent eigenlijk al welkom voor de pup geboren is, eens komen sfeer snuiven, een gesprek
met andere puppy eigenaars aanknopen, tips op doen ivm de opvoeding of thuiskomst van je nieuwe aanwinst..

pupEens de pup er is kan u reeds na de 2 de reeks inentingen (ongeveer 8 weken) bij ons aan de slag. Er is een apart puppy-terrein, dat nog eens onderverdeeld is in een speelweide en een gewenning- en socialisatie parcours. Zien we dat de pup reeds onder de indruk is van al de nieuwe gebeurtenissen, nieuwe omgevingen of andere honden? Dan bieden we uw pup aparte boxen aan waar hij in een rustiger, veiliger en voorspelbare omgeving samen met zijn baasje kan wennen op eigen tempo.

We werken vooral met long-term doelstellingen op een ideale connectie met uw nieuwe partner, dit vanuit een duidelijke, rustige en voorspelbare lichaamstaal en connectie! Dat is de basis van de nieuwe vertrouwensrelatie waarbij je hondje op jou kan rekenen en vice versa!

Niets is leuker dan vertrouwen te schenken en terug te krijgen van je pup. Behalve de klassiekers zoals ‘zit’, ‘lig’ en sta leren we je vooral signalen van conflicten of stress bij je hondje herkennen om mogelijke problemen of ongewenst gedrag VOOR te zijn !

Een puppy traject start met een reeks van 6 lessen voor € 195, op donderdagavond.

Andere tijdstippen zijn ook mogelijk, na onderling overleg.