” Start to trail ” instapdagen !

Zou jouw hond ook zo’n geurspoor van een vermiste persoon kunnen volgen denk je? Kriebelt het om ook samen met je hond als 1 team sporen uit te werken?                         Wil je echt weten hoe geur zich mogelijks gedraagt? Kan je zien of je hond nu een mensenspoor aan het volgen is? Of geswitched is naar een ander dierlijk spoor? Waar is die vermiste persoon nou overgestoken? Welke kant van de weg heeft die gelopen…. Heeft hij op het kruispunt links of rechts genomen?

 

Kom langs op 1 van onze instapdagen !

mail naar : hondenschool.de.roopoorte@telenet.be !

 

We reiken je heel wat tools aan om op te starten en later kan je dan in de gewone lessen verder bouwen aan jullie skills om een volwaardig zoekteam te worden.  Van uit onze ervaringen gaan we ook proberen om heel wat mythes en cowboy verhalen proberen doorprikken en ontkrachten….om een zo realistisch mogelijke beeld te scheppen van hoe mantrailen er echt aan toe gaat.  GAK9 style of course !

De workshop start met eerst wat theorie en babbel samen met andere startende teams om daarna direct aan de slag te gaan in het bos iets verderop voor de eerste verkennende spoortjes. Jong of oud, geen of veel ervaring? Alles op maat van jou en je hond!

 

Volgende instapdagen :

Zondag 22 september 2019 van 12u tot 18u.

Zondag 20 oktober 2019 van 12u tot 18u

€85/team.