Wie zijn wij?

Speurhondenschool ‘De Roopoorte’  is een nieuwe hondenschool gevestigd in een nog te renoveren, oude boerderij niet ver van het afrittencomplex Deinze/Nazareth van de E17.

We zijn er voor jong en oud,elk ras, elke leeftijd of geleider.

We geven groepstrainingen, workshops, privé lessen en staan in constante verbinding met honden. Kom gerust eens langs, er is geen basiskennis of ervaring vereist.

De lessen worden hoofdzakelijk gegeven door Wim De Kinder: cropped-hond2.jpg

Wim is al van jongsaf met honden bezig, heeft een jarenlange ervaring in hondenscholen als instructeur gehoorzaamheid, agility en diverse soorten speuren. Sinds enkele jaren combineert hij met succes het lesgeven en  het begeleiden/coachen van honden met gedragsproblemen.

Speurhondenschool ‘De Roopoorte’ is eigenlijk een logisch vervolg om vanuit de privé lessen te voldoen aan de vraag om in kleine groepen te kunnen trainen. Het is mooi om zien dat mensen die eerst een tijd persoonlijk begeleid zijn, zelf de vraag stellen waar ze in groep kunnen trainen. In plaats van iedereen door te sturen naar diverse hondenscholen in de buurt kan men nu (voorlopig nog enkel) op donderdagavond in ‘De Roopoorte’ terecht voor lessen gehoorzaamheid.

Op maandag en woensdag blijven de lessen mantrailen, praktijkspeuren en cropped-iphone-181014-009-tongtonger-tongst1.jpgdetectie
geprogrammeerd zoals voorheen. Even mailen ivm de uren van de groepslessen of een afspraak maken om een privé-les te boeken. Na enkele lessen techniek en theorie in de lokalen te Nazareth verhuizen we dan naar het Parkbos in St-Denijs-Westrem of naar de domeinen van het Kasteel van Poeke (Aalter).